Visa inte svar på provets resultatsida

Du kan bestämma att inte visa svaren på användarens resultatsida. Tjänsten är tillgänglig i vår Business Owl-plan (prisplanen för företag), där du kan välja att inte visa korrekta svar i slutet på prov (så att användare kan skriva provet igen). Du hittar inställningen under "inställningar" -> "avancerat". Det är kryssrutan som heter:

Visa svar på provets resultatsida

Kom igång idag!

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt