Hur taggar jag frågorna från mitt prov?

Genom att lägga till taggar på frågor från ditt prov så kan du hålla en viss poäng till vissa underkategorier inom testet.
Här hittar du instruktionerna för hur du sätter upp taggar och använder de för dina frågor:

Om du går till fliken "PROV" i ditt konto så kan du gå vidare till "Hantera taggar" i menyn:

Där kan du välja hur många taggar du vill lägga till.

När du har gjort det så kan du välja vilken tagg som helst i varje fråga:

I slutet på provet, när en användare har svarat på alla frågor, så kan han/hon se ett allmänt betyg, samt ett betyg per tagg:

Du kan även granska de här resultaten på nytt i "Resultat & Statistik"-sidan på ditt prov-dashboard: