Kan jag skicka data till provet?

Jepp, du kan använda våra POST- och GET-integrationer för det.

POST-integration

Om ditt system kan ta emot data i URL:et så är det här antagligen det snabbaste sättet att integrera.
Vi kan fånga de följande parametrarna:
Namn=
E-postadress=
Företag=
NB: vi har bara ett fält för namn, dvs. inte separata fält för för- och efternamn
Exempel på ett URL skulle kunna vara:
https://www.clients.com/quiz?name=john%20doe&email=john@internet.com&company=Stark%20Industries

GET-integration

Du kan implementera din egen adapter i modersidan med en liten modifiering av inbäddningskoden. Nedan är en sådan modifierad inbäddningskod som visar vad som kan ändras för att passa dina behov.

<div id="embed-exam-49022">Loading <a href="https://www.onlineexambuilder.com/final-exam/exam-49022">Final Exam</a></div>
<script type="text/javascript">
var QuizWorks = window.QuizWorks || [];
QuizWorks.push(
[document.getElementById("embed-exam-49022"), "exam", "49022", {
autostart: false,
width: "100%",
height: "640px",
adapter: "hubspot"
}]
);
</script>
<script type="text/javascript" async defer src="https://d134jvmqfdbkyi.cloudfront.net/script/embed.min.js"></script>

Eller så kan du använda den här adaptern för att lägga till data i din inbäddningskod direkt, istället för att gå igenom URL:et:
adapter: function(params, id, type) {
params.name = 'J. Doe';
params.email = 'email@address.test';
params.company = 'Companyname';
}

NB: kontakta vår support om du vill lägga till fält till POST eller GET. De kommer att gå igenom dina önskningar med vårt team av utvecklare för att se vad vi kan göra för dig. Supporten är tillgänlig på support@onlinequizcreator.com.