Kan jag ha ett prov med certifikat?

Det är möjligt att ställa in ett certifikat för vilken poängintervall som helst i ditt prov. Här visar vi hur du gör det...

Välj poängintervallen som ska belönas med ett certifikat

Under fliken "godkänt/icke-godkänt" i provets meny så kan du skapa så många 'resultat' för olika poängintervaller som du vill:

Om du klickar på pennan vid Godkänt-kategorin så kan du ändra kategorin för godkänt till vilken procentenhet som du vill. För att generera ett certifikat när någon faller i den kategorin så kryssar du för rutan "Belöna användaren med ett PDF-certifikat när han/hon hamnar i denna kategori", och klicka på "spara".

Nästa steg: klicka på fliken "Certifiering" så får du de följande alternativen:

Du kan välja mellan att kryssa i den första rutan, eller både och om du vill att certifikatet skickas till användarens e-post. Du kan även välja en bakgrundsbild för ditt certifikat, och en layout (dvs. vart texten kommer att ligga).

Låt oss utforska alternativen. Du kan välja mellan våra bilder till din bakgrund, eller ladda upp din egen bakgrundsbild (t.ex. med företagets eller skolans logga, en bild eller ett meddelande till eleverna):

Nästa steg är att välja en layout. Här är ett par alternativ:

Om du inte är nöjd med något utav dessa layout-alternativ så kan du skicka din egen idé till oss, så laddar vi upp den åt dig (ingår i vår prisplan Corporate Owl).

Glöm inte att spara efter att du har valt bakgrundsbild och layout. Du kan ladda ner en förhandsvisning av ditt certifikat för att se om det matchar dina förväntningar!

Nu kan vi ändra e-posten (ifall du kryssade i rutan där man kunde välja att skicka certifikatet till användarens e-post i slutet på provet). Du kan lägga till ditt namn, din e-postadress, och lite annan information såsom användarnamn, URL till provet, en grattis-notifiering, eller något annat som du vill ha här:

Glöm inte att spara!

För att kunna använda certifikat för prov så behöver du vår Business- eller Corporate Owl-plan. Du kan få ett 7-dagars gratisprov på vilken plan som helst. Kontakta oss bara, så aktiverar vi planen åt dig!