Kan jag blanda eller slumpa frågorna i mitt prov?

Om du inte har gjort det än, så är det första steget att börja lägga till frågor till ditt prov. Ganska uppenbart, eller hur? =)
Du kan göra det genom att gå till PROV (i din dashboard) > skapa nytt prov > börja lägga till frågor.

Vid det här laget så kan du lägga till fler frågor till provet än vad du egentligen vill ha/behöver i slutändan (du kan ställa in systemet så att det slumpar alla frågor, eller endast en del utav dem).

Du kan hitta inställningarna för att slumpa dina frågor under "Beteende". Det ligger längst ner på sidan där det står "Ordning på frågor":

Om du väljer "Slumpmässigt" så kommer frågorna att slumpas, och du kan även välja att använda en andel av alla frågor (max antal frågor som ska väljas).

Du behöver ha minst ett Business Owl-konto för att få tillgång till den här inställningen.