Jag kan inte importera csv-filen

Läs den här artikeln Om du försöker importera frågor till en frågesport. För prov, läs gärna det här.

Strukturen på en import- och en exportfil är olika, vilket är anledningen till varför du inte kan ladda upp en export.csv-fil för att importera frågor.

Strukturen på .CSV-filen som du använder för att importera frågor till ditt prov bör vara likadan som på exampelfilen.

Om du har problem med att spara din Excel-fil i .csv-format så kan du läsa den här artikeln