Kommer min datamängd att kvarstå om jag upp- eller nedgraderar mitt konto?

All data sparas i ditt konto så länge du använder kontot. Data påverkas inte i vårt system om du upp- eller nedgraderar ditt konto.

Däremåt så påverkas tillgången till data när du upp- eller nedgraderar kontot. Det är alltså möjligt att du inte får tillgång till en del av datamängden när du nedgraderar ditt konto. Men oroa dig inte, så fort du uppdaterar ditt konto så får du tillgång till all data igen! : )

Kom igång idag!

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt