Jag vill återställa mitt lösenord

Hur du återställer ditt lösenord beror på anledningen till varför du vill göra det:

Om du inte kommer åt ditt konto eftersom du har glömt eller tappat bort ditt lösenord så kan du läsa om hur man återställer det här.

Om du vill byta lösenord så kan du följa dessa steg:

  1. Logga in på ditt konto
  2. Klicka på ditt användarnamn längst upp i det högra hörnet
  3. Välj "Mitt konto"
  4. Välj "Ändra lösenord" i menyn till vänster
  5. Ändra ditt lösenord till någonting nytt, som t.ex. "IL0v3QuizW0rks" :D

Kom igång idag!

Häng med nästan 1 miljon användare och prova på vårt fantastiska verktyg.

Registrera dig kostnadsfritt