Om konton

• Hur skapar jag ett konto?

För att skapa ett konto och börja skapa prov, gå till vår hemsida www.onlinequizcreator.com och klicka på "registrera" i det övre högra hörnet. Eller så kan du följa den här länken.

Read more

• Hur raderar jag mitt konto?

Logga in på ditt konto och följ de följande stegen för att avsluta din prenumeration:

1. Klicka på ditt användarnamn i det högra hörnet.
    2. Klicka på "mitt konto".
    3. Klicka på fliken "mina prenumerationer".
    4. Det finns en stor skinande knapp längst ner på sidan som det står "avbryt min prenumeration" på. Klicka på den!

Read more

• Kommer min datamängd att kvarstå om jag upp- eller nedgraderar mitt konto?

All data sparas i ditt konto så länge du använder kontot. Data påverkas inte i vårt system om du upp- eller nedgraderar ditt konto.

Read more

• Jag har tappat bort lösenordet till mitt konto

Det kan vara lite frustrerande, men lösningen är ganska enkel! : )

Read more

• Jag vill återställa mitt lösenord

Hur du återställer ditt lösenord beror på anledningen till varför du vill göra det:

Read more

• Vad händer om jag nedgraderar mitt konto?

Om din prisplan går ut (den kommer bara att gå ut om du själv avbryter den, i andra fall så förnyas den automatiskt varje månad), så kommer ditt konto att gå tillbaka till vår kostnadsfria Tiny Owl-plan.

Alla dina frågesporter kommer att fortsätta fungera som de alltid har gjort. :)

Read more

• Hur uppdaterar jag min kreditkortsinformation?

Att ändra kreditkortsinformation är lite av en bedräglig process, men det går att göra!

Read more