Hur skapar jag ett konto?

För att skapa ett konto och börja skapa prov, gå till vår hemsida www.onlinequizcreator.com och klicka på "registrera" i det övre högra hörnet. Eller så kan du följa den här länken.

Är du ny på vår hemsida?
Skulle du vilja utforska alternativen?
Det bästa sättet att göra det är att skapa ett eget konto och kika runt i vårt verktyg. ✨
På så sätt får du en chans att ta en titt & utforska dina alternativ!

Att skapa ett konto

För att skapa ett konto och börja skapa prov, gå till vår hemsida www.onlinequizcreator.com och klicka på "registrera" i det övre högra hörnet:

Du kan också följa den här länken för att komma till registreringssidan.

Här väljer du vilken prisplan som du vill börja med. Det kan vara vår kostnadsfria plan eller ett gratisprov på vilken annan betald plan som helst (oroa dig inte, vi har inget köptvång). Kolla in ett par tips här nedan:

Att välja en prisplan att börja med

Vi har ett flertal prisplaner som du kan välja till ditt konto. Från den kostnadsfria Tiny Owl-planen så blir tjänsterna mer och mer avancerade upp till Corporate Owl-planen som kostar 99$/månad.

Vi förstår självklart att du i förhand kanske inte vet vilken plan som passar dig bäst, eller om vårt verktyg passar dina behov alls...😅
Därför har vi gjort så att - vilken plan du än väljer för ditt konto - så börjar din plan alltid med en kostnadsfri provperiod på 7 dagar. Detta ger dig möjligheten att klicka runt och se om paketet kan utföra det som du ämnar att använda det till.

När provperioden är över så går kontot automatiskt över till den kostnadsfria Tiny Owl-planen. Det finns allstå inga förbehåll med att starta ett konto.

Om du däremot gillade vårt verktyg och bestämde dig för att gå vidare med att prenumerera på ett utav våra premiumkonton så kan du naturligtvis göra så. 😎

Ange dina uppgifter

Nu är det dags att ange lite uppgifter så att vi kan registrera dig (och dina fantastiska prov och kurser) i vår databas. På den här sidan så kan du t.o.m be om en gratis demo för att se alla alternativ som vi kan förse dig och ditt företag med ✨

✨✨✨

Att prenumerera (om du redan har ett konto)

För att påbörja en betald plan (eller uppgradera till en annan plan), följ dessa steg:

1. Logga in på ditt konto

2. Klicka på ditt namn i det övre högra hörnet på skärmen och klicka vidare till "Mitt konto"

3. Gå till "Prenumeration" i menyn till vänster

4. Välj vilken typ av konto som du vill prenumerera på

5. Ange alla uppgifter och utför betalningen för ditt fantastiska premiumkonto! : )

Det finns mer att säga om prenumerationer, deras längd, hur man avbryter dem, och annat. Läs gärna andra artiklar under "Om konton" för mer information.

Om du vill diskutera ditt användarfall och dina krav med oss för att avgöra vilket paket som passar dig bäst, eller om du har andra frågor eller anmärkningar gällande ditt konto: kontakta oss gärna via chatt-tjänsten på vår hemsida, eller skicka ett mail till oss på support@onlinequizcreator.com