Hur raderar jag mitt konto?

Logga in på ditt konto och följ de följande stegen för att avsluta din prenumeration:

1. Klicka på ditt användarnamn i det högra hörnet.
  2. Klicka på "mitt konto".
  3. Klicka på fliken "mina prenumerationer".
  4. Det finns en stor skinande knapp längst ner på sidan som det står "avbryt min prenumeration" på. Klicka på den!

Du kan välja att prenumera på en månads- eller årsbasis med alla dina konton.

När du aktiverar ditt konto så kommer det att fungera i minst en månad eller ett år.
Prenumerationen förnyas varje gång när den här perioden tar slut (under förutsättning att du inte avslutar prenumerationen).

Om du avslutar prenumerationen innan slutet på den här månaden eller året så kommer prenumerationen på konto inte att förlängas.
Det finns ingen uppsägningstid, du kan t.o.m avsluta din prenumeration i sista minuten.