Hur skapar jag ett bildspel med video?

Det är möjligt att lägga till en video i bildspelet när du skapar en kurs. Låt oss gå igenom hur man gör :)

-  Gå till "Läroplan" i kursens meny

-  Lägg till bildspel > välj "Innehåll"

-  Ange en titel och "Spara"

-  Välj "Lägg till element" > "Video"

Det kommer att poppa upp ett fält där du kan placera en länk till din video:
Youtube (exempel: https://www.youtube.com/watch?v=MG8KADiRbOU)
Vimeo (exempel: https://vimeo.com/20732587)
Brightcove (exempel: http://players.brightcove.net/4978069769001/default_default/index.html?videoId=4982472326001)

Kolla in vår Steg för steg-guide för hur man skapar en online-kurs.