Är det möjligt att importera en .ppt-presentation till en kurs?

Du kanske har en PowerPoint-presentation som du skulle vilja konvertera till en kurs. Även om det inte är möjligt att importera en .ppt-presentation till en kurs, så finns det ett annat sätt att lösa det.

Det är egentligen bara en fråga om att screenshotta din PowerPoint-presentation, för att sedan lägga upp bilderna i din kurs.

Följ de följande stegen för att lägga till de screenade bilderna i din kurs.

- Gå till din kurs (eller skapa en om du inte har gjort det ännu)

- Gå till "Läroplan" i kursens meny

- Klicka på "Lägg till bildspel" och välj "Innehåll"

- Ange en titel på ditt bildspel och klicka på "Spara"

- Välj "Lägg till element" och välj "Bild"

- Ladda upp en screenshot av ditt PowerPoint-bildspel och klicka på "Spara"

För mer information, kolla in vår Guide till hur man skapar en online-kurs för att komma igång med vår mjukvara.