App för online-prov

Online-prov används mestadels med datorer. Måste man använda en app om man vill skriva ett prov på mobilen? Nej. Men är det möjligt att skriva ett prov på mobilen? Ja det är det!

Vår hemsida är mottaglig och fungerar på alla enheter som har en internetanslutning. Men vad betyder det att vara mottaglig? En mottaglig hemsida kan anpassa sig till olika skärmstorlekar utan att kompromissa läsbarheten på texter, eller användarvänligheten av gränssnittet. Kort sagt så är det en design som kan användas på vilken enhet som helst så länge den är kopplad till internet :)

Läs mer om ämnet här.