Hur du skapar din egen online-frågesport

Att skapa din egen frågesport är enkelt med Online Quiz Creator. Här förklarar vi steg för steg hur du skapar din egen frågesport...

Steg 1: Namnge din frågesport

Börja genom att ange namnet på din frågesport på hemsidan:

Create a quiz

Steg 2: Ange frågor och svar

Lägg till din första fråga, minst ett korrekt svar och upp till 3 inkorrekta svar:

Enter your first quiz question

När du har angett den första frågan och svaren så kan du förhandsvisa frågesporten genom att klicka på Play-knappen:

Preview and play your quiz

Steg 3: Spara din frågesport

När du har angett 3 frågor så kan du spara din frågesport genom att klicka på spara-knappen. Du kan antingen skapa ett nytt konto eller använda ditt befintliga konto. Vi ber dig endast om den mest nödvändiga informationen för att kunna spara din frågesport, det är kostnadsfritt och vi kommer inte att spamma dig :)

Create a quizmasters account

Steg 4: Anpassa din online-frågesport

När du har sparat din frågesport så kommer du att delta i Quizmasters Dashboard:

Dashboard for managing quizzes

På Quizmasters Dashboard så kan du lägga till fler frågor (du kan lägga till obegränsat med frågor!), byta inställningar på din frågesport, se statistik, samt publicera och dela din frågesport.

Custom online quiz

Till exempel så kan du välja språk, ändra på tiden som användare får spela, lägga till en logga, och anpassa färgen på logga, knappar och bakgrund.

Customize your quiz

Steg 5: Publicera och dela din frågesport

När du är färdig med att lägga till frågor och anpassa din frågesport så kan du publicera den. Du kan publicera frågesporten på din hemsida genom en iFrame. Eller så kan du dela frågesporten genom ett URL som skapas på www.onlinequizcreator.com.

publish and share your quiz

Steg 6: Spela! Och iaktta din statistik :)

Till slut kan vi spela! Njut av din frågesport, och låt dina vänner, kunder eller din familj spela! Genom dashboard så kan du visa och analysera frågesportens statistik.