Att bädda in två iFrames på en sida

Om du vill integrera men än en frågesport, inlämningsuppgift, ett test eller prov på vår hemsida, så kan du följa de här instruktionerna.

För att bädda in ett flertal test (frågesport, prov eller inlämningsuppgift) på en sida så lägger du till <div> där du vill ha testet. Detta kommer att fyllas med iFrame.

Till exempel:

.. html ...
<div id="embed-location-1"></div>
... html ...
<div id="embed-location-2"></div>
.. html ...
<div id="embed-location-3"></div>

Innan </body> så ska det följande skriptet läggas till.

<script type="text/javascript">
var QuizWorks = [
[document.getElementById('embed-location-1'), '{quiz/assessment/exam/course }', '{ id of quiz}', '100%', 'auto'],
[document.getElementById('embed-location-2'), '{quiz/assessment/exam/course }', '{ id of quiz}', '100%', 'auto'],
[document.getElementById('embed-location-3'), '{quiz/assessment/exam/course }', '{ id quiz}', '100%', 'auto']
];
</script>
<script type="text/javascript" src="https://www.onlinequizcreator.com/script/embed.js" async="async"></script>

Du kan lägga till ett test för varje inbäddningsplats som du skapar.