App för frågesport online

Att spela frågesporter online kan vara både formellt och informellt. Om du gör en presentation om ett visst ämne och vill se vad din publik har lärt sig av ditt föredrag så kan du ge dem en frågesport. Du behöver inte ladda ner och installera en app för att kunna göra detta. Du kan skapa frågesporter online på vilken enhet som helst så länge den har en uppdaterad webbläsare. Du kan använda allt från laptops, surfplattor till smartphones så länge du är kopplad till internet. Vår mottagliga design gör det möjligt.

Mottaglig design

En mottaglig hemsida anpassar sig till olika skärmstorlekar utan att kompromissa läsbarheten på texter eller användarvänligheten av gränssnittet. Hemsidan kommer alltså alltid att reflektera storleken på din enhet, oberoende av vilken enhet du använder. Detta gör det enkelt för alla användare att ansluta sig.

Vi tror på att alla bör lära sig i egen takt och på självvald plats. Lär dig var och när du vill. Du behöver inte sitta fastklistrad vid en stol i ett klassrum, ta bara med dig din smartphone eller surfplatta och påbörja din frågesport online.