Krav för en utbildningsplattform: checklista

Vill du införa en utbildningsplattform (LMS)? Vad är kraven för en utbildningsplattform? Vad är nödvändigt för att uppnå det? Du är på rätt sida för att ta reda på vad du behöver! Här tar du reda på vad både användare och skapare av utbildningsplattform behöver.

Krav av skapare

Du behöver inte mycket för att skapa en utbildningsplattform. Det du behöver är en dator (bärbar eller stationär), och en modern webbläsare. Du väljer själv om du använder en Apple-enhet eller en PC, så länge du har en uppdaterad webbläsare (Chrome, Firefox och Safari går t.ex. bra). Du kan använda utbildningsplattformen så länge du är kopplad till internet!

Krav av användare

Det är ännu enklare att delta i en kurs, en frågesport, ett prov eller en bedömning. Du kan delta från nästan vilken enhet som helst, så länge enheten är uppkopplad till internet och har en webbläsare. Det kan alltså vara en smartphone, surfplatta eller en bärbar/stationär dator (så länge du inte använder ditt smarta kylskåp med touchskärm och internetuppkoppling :-) )

Kom igång

Vad är det som hindrar dig från att komma igång med vår utbildningsplattform? Vi har väldigt få krav och du kan enkelt komma igång när som helst. Vårt system är designat så att det passar både idag och i framtiden. Tveka inte att införa en utbildningsplattform, fördelarna väger mycket tyngre än nackdelarna. Det enda du behöver är en enhet som är uppkopplad till internet.