Behöver folk registrera sig för att kunna spela min frågesport?

Nej, det är inte nödvändigt att registrera sig för att kunna spela en frågesport.

Under fliken "Användarhantering" i frågesportens meny så hittar du registreringsalternativen som vi har.

Först väljer du OM du vill att folk registrerar sig, under inställningen "användaruppgifter". Alternativen är:

1. Obligatoriskt
2. Nej
3. Valfritt
4. Endast med inbjudan

Därefter väljer du HUR du vill att folk registrerar sig. Alternativen är:

1. Användarnamn, e-postadress och lösenord (ett helt konto)
2. Användarnamn och e-postadress
3. Användarnamn

I det sista steget så kan du bestämma NÄR du vill att folk registrerar sig. Alternativen är:

1. I början på frågesporten
2. I slutet på frågesporten

Om du är osäker på vilken inställning som passar bäst för dig så vill vi be dig att kontakta oss. Skicka ett mail till support@onlinequizcreator.com.