Kan jag ändra inloggningsinställningarna för en frågesport?

Ja, det kan du! Du bestämmer själv kraven på inloggning för dina användare i frågesportens dashboard. Vi har för nuvarande de följande alternativen:

Att logga in är:

• Obligatoriskt
  • Valfritt
  • Ej möjligt
  • Endast möjligt med inbjudan

Efter att du har valt ett utav ovanstående alternativ, så väljer du HUR en användare kan logga in:
Användare kan logga in med:

• Användarnamn
  • Användarnamn & e-postadress
  • Användarnamn & e-postadress & lösenord

Det finns mer! Med våra Business Owl och Corporate Owl-planer så kan du be användare att fylla in ytterligare fält. Du kan bestämma om fälten är obligatoriska eller ej. Ytterligare information som du kan be spelare om är:

• Telefonnummer
  • Företag
  • Position inom företaget
  • Kön
  • Födelsedatum
  • Adress
  • Postkod
  • Ort/Stad
  • Land

Du kan även ha "anpassade fält" för att fråga dina användare anpasade frågor, såsom: "Har du en katt?" eller "Vad är det bästa som någonsin har hänt dig?", eller något annat relevant som du behöver veta :)

När din frågesport är online så kan du se dina spelares resultat och användardata i fliken "Resultat och statistik". Du behöver en premiumplan för att kunna se dina användares resultat och användardata (vilken premiumplan som helst fungerar, klicka här för mer information). Du får naturligtvis också tillgång till data från enskilda elever.