Kan proven skrivas ut?

Vi kan tyvärr inte skriva ut i nuläget, det är endast online som gäller i nuläget... Däremot kan du exportera dina frågor och svar från frågesporten till en csv-fil (bara text) och skriva ut det istället! :)
Våra prov har utskrivbara versioner.

Om du går in på ditt prov och klickar på "Skriv ut prov" (längst ner på menyn) så får du en utskriven version av ditt prov.

I sektionerna för frågesporter och bedömningsuppgifter så är det möjligt att exportera filerna till en csv-fil, som kan omstruktureras och skrivas ut med hjälp av Excel.