Vanliga frågor (FAQ)

• Hur delar jag mitt prov?

Så nu är du färdig med din frågesport (eller ditt prov, din bedömning eller kurs) och nu vill du att folk ska använda sig utav det...! Här visar vi hur du kan dela ditt prov med resten av världen...

Read more

• Vad betyder antalet spelade spel?

Max antal spel per månad är där för att begränsa webbtrafiken för ditt konto. Du når maxgränsen när antal "spel" för alla dina frågesporter, prov, bedömningsuppgifter och kurser tillsammans överskrider gränsen som gäller.

Read more

• Kan jag skriva ut mina prov?

Vi kan tyvärr inte skriva ut i nuläget, det är endast online som gäller i nuläget... Däremot kan du exportera dina frågor och svar från frågesporten till en csv-fil (bara text) och skriva ut det istället! :)
    Våra prov har utskrivbara versioner.

Read more

• Radera "Online Quiz Creator"-länk

Read more

• Vad är skillnaden mellan en frågesport och ett prov?

Det finns en stor skillnad mellan frågesport- och provsektionen, men den främsta skillnaden är:

Read more

• Registrera för att spela frågesport?

Nej, det är inte nödvändigt att registrera sig för att kunna spela en frågesport.

Read more

• Kan vi anpassa bakgrundsbilden?

Read more

• Kan en fråga ha flera korrekta svar?

Ja, det går att skapa frågor med fler än ett korrekt svar.
    Du hittar alternativet på skärmen när du skapar din fråga.

Read more

• Jag har betalat men får inte tillgång till premiumtjänsterna

Ett antal saker kan ha hänt här:

Read more

• Kan jag ändra inloggningsinställningarna för en frågesport?

Ja, det kan du! Du bestämmer själv kraven på inloggning för dina användare i frågesportens dashboard. Vi har för nuvarande de följande alternativen:

Read more

• Vad är max antal spel per månad?

Read more

• Varför kan jag inte importera csv-filen?

Read more

• Är din frågesportsskapare mobilvänlig?

Read more