Hur ger jag användare tillgång till mitt prov?

Så nu är du färdig med din frågesport (eller ditt prov, din bedömning eller kurs) och nu vill du att folk ska använda sig utav det...! Här visar vi hur du kan dela ditt prov med resten av världen...

Det finns tre sätt som du kan ge folk tillgång till ditt prov:

• Du kan integrera provet på din hemsida genom att använda en inbäddningskod (på samma sätt som du integrerar en YouTube-video på din hemsida). Om du är WordPress-användare, klicka här.
  • Du kan dela en direktlänk till provet.
  • Du kan använda vår tjänst "endast med inbjudan" för att bjuda in en utvald grupp av användare (tjänsten är inte tillgänglig för frågesporter).

Under sektionen "Publicera & dela" i menyn på provet så hittar du inbäddningskoden och URL:et till ditt prov.