Vad betyder antalet spelade spel?

Max antal spel per månad är där för att begränsa webbtrafiken för ditt konto. Du når maxgränsen när antal "spel" för alla dina frågesporter, prov, bedömningsuppgifter och kurser tillsammans överskrider gränsen som gäller.

Om gränsen ligger på 25.000 spel så skulle ett enda prov kunna spelas 25.000 gånger, eller 25.000 olika prov spelas en gång var - och allt emellan de två exemplen...

Gränsen för var och ett utav dina konton är:
100 spel för Tiny Owl-prenumerationer
1000 spel för Smart Owl-prenumerationer
25.000 spel för Business Owl-prenumerationer
50.000 spel för Corporate Owl-prenumerationer

Om du överskrider den här gränsen med en one time-succé så är det inga problem... Grattis! Vi kommer att fira det med dig.

Om du överskrider gränsen regelbundet så kommer vi att kontakta dig för att be dig byta plan.

Vi kommer i vilket fall inte att avaktivera eller stänga ner en frågesport utan att kontakta dig först! : )