Hvordan importerer jeg spørsmål til min quiz?

Har du mange spørsmål du vil legge til?

Med en import kan du laste opp mange quiz-spørsmål på en gang.

Vennligst finn et eksempel på .csv-fil med den riktige strukturen som vedlegg til denne artikkelen, for at importen skal fungere som den skal.

Bare behold den første raden uforandret og fyll inn ditt innhold nedenfor i de spesifiserte kolonnene. Og du er klar! : )

Dette er hvordan du bør legge til innhold i kolonnene:

Question > legg inn spørsmålet her (ett spørsmål per rad)

Answer_1 > legg til det riktige svaret her

Answer_2 > legg til et annet svar her (hvis spørsmålet ditt har 2 eller fler riktige svar, bør de være de første i listen)

Answer_3 til answer_10 > Fyll inn de andre svarene her

Correct_answers > legg inn antall riktige svar her (vanligvis vil denne være "1", men det kan være et hvilket som helst annet tall)

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du støter på noen problemer på veien. Vi hjelper deg!

Har du problemer med å importere spørsmål til din quiz?

Den vanlgiste grunnen til at opplastinger feiler er at CSV ikke er i et UTF-8 format. Du kan be Excel lagre CSV-filer som UTF-8 på følgende måte:

1. Gå til "Save as", klikk på rullegardinen "Extra" og velg "Weboptions".
  2. Så gå til "Encoding"-fanen og sett denne på UNICODE UTF-8

Vennligst vær oppmerksom på at Excel på MAC ikke kan lagre i UTF-8 (ingen vet hvorfor). En enkel løsning er å laste opp filen til Google Docs og så laste den ned som en .CSV-fil, den vil automatisk ha UTF-8 koding.