Om kontoer

• Hvordan oppretter jeg en konto?

For å opprette en konto og sette i gang med å lage tester bare gå til vår nettside www.onlinequizcreator.com og klikk på "registrer" i det øverste høyre hjørnet på skjermen. Eller ved å følge denne lenken.

Read more

• Hvordan kansellerer jeg min konto?

For å kansellere dit abonnement må du bare logge inn på din konto, og følge følgende steg:

1. Klikk på brukernavnet ditt øverst til høyre.
    2. Klikk på "min konto".
    3. Klikk på "mine abonnement"-fanen
    4. Det er en stor og skinnende knapp på bunnen av siden hvor det står "avslutt mitt abonnement". Det er det den gjør!

Read more

• Hvis jeg opp-/nedgraderer min konto, vil mine data fortsatt være der?

Alle dine data på din konto vil bli lagret i din konto på sikkert vis, så lenge du fortsetter å bruke denne kontoen. Om du oppgraderer eller nedgraderer din konto, vil ikke dette påvirke dine data.

Read more

• Jeg har mistet passordet til min konto

Det er kanskje frustrerende for deg, men løsningen er ganske enkel! : )

Read more

• Jeg vil tilbakestille mitt passord

Hvordan du kan tilbakestille ditt passord er avhengig av grunnen til at du vil gjøre dette:

Read more

• Hva skjer hvis jeg nedgraderer min konto?

Hvis din pakke løper ut (Det gjør den bare når du har aktivt gått inn for å kansellere den, ellers vil den automatisk bli forlenget med en ny måned), din konto vil da bli "satt tilbake" til vår gratis Miniugle pakke.

Alle dine quizer vil fortsette å fungere slik de alltid har gjort. :)

Read more

• Hvordan kan jeg oppdatere min kredittkort informasjon?

Prosessen med å endre kredittkort informasjon kan være litt "underfunding" faktisk, men det lar seg gjøre!

Read more