Hvordan oppretter jeg en konto?

For å opprette en konto og sette i gang med å lage tester bare gå til vår nettside www.onlinequizcreator.com og klikk på "registrer" i det øverste høyre hjørnet på skjermen. Eller ved å følge denne lenken.

Din konto starter med en gratis 7-dagers prøvetid for alle våre pakker. Etter dette vil din konto automatisk bli nedjustert til en gratis Miniuglekonto. Når du ønsker å gå videre og abonnere på en av våre premium-kontoer, følg disse stegene:

1. Logg inn på din nåværende konto
  2. Klikk på navnet ditt i det øverste høyre hjørnet på skjermen, så klikk på "Min konto"
  3. Klikk på "Kjøp abonnement" i menyen til venstre
  4. Velg en type konto som du vil abonnere på
  5. Skriv inn alle detaljene og utfør betalingen av din super-geniale premium-konto! : )