Hvordan kansellerer jeg min konto?

For å kansellere dit abonnement må du bare logge inn på din konto, og følge følgende steg:

1. Klikk på brukernavnet ditt øverst til høyre.
  2. Klikk på "min konto".
  3. Klikk på "mine abonnement"-fanen
  4. Det er en stor og skinnende knapp på bunnen av siden hvor det står "avslutt mitt abonnement". Det er det den gjør!

For alle våre kontoer, kan du abonnere i måneden eller i året.

For øyeblikket kan du aktivere din konto, den vil være oppe og gå i minimum en måned eller ett år.

Hver gang denne perioden utløper uten at du annulerer pakken, vil den bli forlenget med enda en måned eller ett år.

Hvis du annulerer før slutten av perioden, vil ikke din konto bli forlenget ytterligere.

Det er ingen oppsigelsestid, så du kan til og med kansellere abonnementet i siste liten av din periode.