Hvis jeg opp-/nedgraderer min konto, vil mine data fortsatt være der?

Alle dine data på din konto vil bli lagret i din konto på sikkert vis, så lenge du fortsetter å bruke denne kontoen. Om du oppgraderer eller nedgraderer din konto, vil ikke dette påvirke dine data.

Derimot, vil opp-/nedgradering påvirke tilgangen til disse dataene. Så det er mulig at du ikke får tilgang til enkelte dataer etter at du har nedgradert din konto. Men ingen panikk, rett etter at du har oppgradert din konto, vil du få full tilgang til disse igjen! : )

Kom i gang i dag!

Bli med nesten 1 million brukere og prøv vårt fantastiske verktøy.

Registrer deg gratis