Hva skjer hvis jeg nedgraderer min konto?

Hvis din pakke løper ut (Det gjør den bare når du har aktivt gått inn for å kansellere den, ellers vil den automatisk bli forlenget med en ny måned), din konto vil da bli "satt tilbake" til vår gratis Miniugle pakke.

Alle dine quizer vil fortsette å fungere slik de alltid har gjort. :)

Forksjellen er at du ikke vil ha tilgang til enkelte data og funksjoner. Så fort du oppgraderer tilbake, vil du ha full tilgang til alle dine data igjen.

Med andre ord: alle dine dataer, quizer, eksamener, påvirkes ikke av opp- eller nedgraderinger. Bare tilgangen til disse fra din kontos dashbord endres.

Kom i gang i dag!

Bli med nesten 1 million brukere og prøv vårt fantastiske verktøy.

Registrer deg gratis