Hvordan tagger jeg spørsmålene i min Eksamen?

Ved å legge til Knagger til spørsmålene i din Eksamen, kan du begrense scoringen til enkelte underkategorier i prøven.

Her vil du finne instruksjoner på hvordan du setter opp Knagger og bruker disse  til dine spørsmål:

Hvis du går til "EKSAMEN"-fanen i dashbordet til din konto kan du gå til "Administrer knagger" i menyen:

Her får du valget om å legge til hvilket som helst antall Knagger.

Når dette er gjort, kan du velge hvilken som helst av disse knaggene for hvert enkelte spørsmål.

På slutten av eksamenen, når brukeren har svart på alle spørsmålene, vil han/ho se den generelle scoren så vel som score per Knagg:

Du kan også gjennomgå disse resultatene fra "Resultater og Statistikk"-siden i eksamendashbordet ditt.