Kan jeg stokke om eller gi en tilfeldig rekkefølge på spørsmålene til min eksamen?

Ja du kan stokke om spørsmålene til en eksamen. Du finner dette alternativet under "Innstillinger" i din eksamen-dashbord. På bunnen av siden hvor det står "Vanskelighetsalgoritme". Hvis du velger Randomizer her, vil spørsmålene dine få en tilfeldig rekkefølge! : )

Men, må du minst være abonnert på Foretaksugle-pakken for å få tilgang til denne funksjonen...