Kan jeg sende data til Eksamenen?

Ja, det kan du ved bruk av vår POST & GET utvidelse.

POST-utvidelse

Hvis ditt system kan sende data til URLen, er dette mest sannsynligvis den raskeste måten å utvide.

Vi kan fange opp følgende parametere:
Navn=
E-post=
Bedrift=
NB: Vi har bare ett navnefelt, så ikke skill fornavn og etternavn.

Ett eksempel på en URL kan være:
https://www.clients.com/quiz?name=john%20doe&email=john@internet.com&company=Stark%20Industries

GET-utvidelse

Med en liten forandring på embed-koden er det mulig å implementere din egen adapter for den overordnende siden. Nedenfor finner du en lettere modifisert embed-kode som viser hva som kan endres for å dekke dine behov.

<div id="embed-exam-49022">Loading <a href="https://www.onlineexambuilder.com/final-exam/exam-49022">Final Exam</a></div>
<script type="text/javascript">
var QuizWorks = window.QuizWorks || [];
QuizWorks.push(
[document.getElementById("embed-exam-49022"), "exam", "49022", {
autostart: false,
width: "100%",
height: "640px" , adapter: "hubspot"
}]
);
</script>
<script type="text/javascript" async defer src="https://d134jvmqfdbkyi.cloudfront.net/script/embed.min.js"></script>

NB: Vennligst ta kontakt med vår kundeservice hvis du vil legge til felt til POST eller GET. De kan diskutere dine ønsker med vårt utviklerteam og se hva vi kan gjøre for deg. Du kan nå dem på support@onlinequizcreator.com.