Hvordan importerer jeg spørsmål til min eksamen?

Har du mange spørsmål du vil legge til?

Med en import kan du laste opp mange eksamensspørsmål på en gang. Vennligst gå til eksempelet på en .csv-fil med den riktige strukturen for import.

Bare behold den første raden uendret og legg inn ditt innhold under i de spesifiserte kolonnene. Og du er klar! : )

Her er hvordan du legger til ditt innhold i kolonnene:

Question > Vennligst legg inn spørsmålene her (ett spørsmål per rad)

Points > Her kan du legge inn antall poeng som du vil gi for tilsvarende spørsmål

Answer_1 > Her kan du legge til svar-alternativ

Explanation_1 > Her kan du legge til en forklaring når noen velger dette svaret (fungerer bare med Foretaksugle og oppover)

Correct_1 > Hvis answer_1 er riktig svar, skriver du inn "1", hvis det er feil skriv inn "0".

Dette skal gjentas for 10 svar.

Forklaring > Her kan du legge til en generell forklaring til spørsmålet.

Ikke nøl med å ta kontakt hvis du støter på problemer på veien. Vi hjelper deg!

Har du problemer med å importere spørsmål til din eksamen?

Den vanligste grunnen til at opplastinger feiler er fordi CSV-filen ikke er i UTF-8 format. Du kan stille inn Excel slik at den lagrer CSV-filer som UTF-8 på følgende måte:

1. Gå til "Save as", velg rullegardinen "Extra", også velger du "Weboptions"
  2. Så går du til "Encoding"-fanen og stiller den inn på UNICODE UTF-8

Vær oppmerksom på at Excel på MAC ikke kan lagre i UTF-8 (ingen vet hvorfor). En enkel løsning på dette er å laste opp filen til Google Docs for så å laste den ned igjen som en CSV-fil, den vil da automatisk inneholde UTF-8 koding.