Hvordan kan jeg lage et Videolysbilde?

Med et Kurs er det mulig å legge til Videoer til prensentasjonen. La oss ta deg gjennom stegene for å sette det opp! :)

- Gå til "Pensum" i menyen til ditt Kurs.

- Legg til Lysbilde > velg "Innhold"

- Skriv inn tittel og trykk "Lagre"

- Velg "Legg til element" > "Video"

Der vil det være et felt hvor du kan sette inn lenken til din video:

Youtube (f. eks: https://www.youtube.com/watch?v=MG8KADiRbOU)

Vimeo (f.eks: https://vimeo.com/20732587)

Brightcove (f.eks: http://players.brightcove.net/4978069769001/default_default/index.html?videoId=4982472326001)

Sjekk ut vår Steg-for-steg guide for hvordan man lager et online kurs.