Er det mulig å importere en .ppt presentasjon til et Kurs?

Du har kanskje en powerpoint-presentasjon som du vil konvertere til et Kurs. Selv om det ikke er mulig å importere en .ppt presentasjon til et Kurs, finnes det en annen måte å sette det opp på.

Du trenger bare å ta skjermbilder av din PowerPoint-presentasjon, og legge disse bildene til ditt Kurs.

For å legge til skjermbilder til Kurset ditt, så følg de følgende stegene:

- Gå til ditt Kurs (eller lag et hvis du ikke har et fra før)

- Gå til "Pensum" i menyen til Kurset

- Klikk på "Legg til Lysbilde" og velg "Innhold"

- Skriv inn tittelen på ditt lysbilde og klikk på "Lagre"

- Velg "Legg til element" og velg "Bilde"

- Last opp screenshoten av ditt PowerPoint-lysbilde der og klikk på "Lagre"

For mer informasjon, sjekk ut vår Hvordan lage et online kurs veiledning for å komme i gang med vår programvare.