Quiz-app på nett

Å ta quizer på nett kan være formelt så vel som uformelt. Hvis du gir en presentasjon angående et gitt emne og du vil teste hva folk har lært av din presentasjon, kan du dele ut en test. Folk trenger ikke å laste ned en app, som tar mye tid. Du kan lage en online quiz på hvilken som helst enhet med en moderne nettleser. Fra bærbare, nettbrett til mobiltelefoner, så lenge du er koblet til internett. Vår responsive design gjør dette mulig.

Responsiv design

En responsiv side skalerer til størrelsen på skjermen uten at det går utover lesbarheten eller brukervennligheten til brukergrensesnittet. Så, uansett hvilken skjerm du ser fra, vil den alltid vise den beste størrelsen for din enhet. Dette gjør det enkelt for alle å holde seg tilkoblet :)

Vi tror på det å lære i ditt eget tempo og på din egen tid. Lær hva og hvor du vil. Du trenger ikke å være klistret til et sete i et klasserom. Bare ta din mobil eller ditt nettbrett og start på din quiz på nett.