Hvordan lage din egen quiz på nett

Å lage din egen quiz er veldig enkelt med Online Quiz-skaperen. Her vil vi forklare steg-for-steg hvordan du kan lage din egen quiz..

Steg 1: Gi din quiz et navn

Start med å gi din quiz en tittel på startsiden:

Create a quiz

Steg 2: Skriv inn spørsmål og svar

Legg til ditt første spørsmål og minst ett riktig svar og opptil maks 3 feil svar:

Enter your first quiz question

Etter du har fylt inn det første spørsmålet og svaralternativene kan du forhåndsvise quizen ved å trykke på Spill knappen:

Preview and play your quiz

Steg 3: Lagre din quiz

Etter å ha fylt inn 3 spørsmål kan du lagre din quiz ved å trykke på lagre-knappen. Du kan enten opprette en ny konto eller bruke en eksisterende konto. Vi bare spør etter det grunnleggende for å kunne lagre din quiz, ingen grunn til bekymring, det er gratis og vi vil ikke spamme :)

Create a quizmasters account

Steg 4: Skreddersy til online quiz

Etter å ha lagret din quiz, kan du gå inn på Quizmaster-dashbordet:

Dashboard for managing quizzes

På Quizmaster-dashbordet kan du legge til fler quiz-spørsmål (ubegrenset antall!), endre på innstillingene for din quiz, se statistikk og publisere og dele din quiz.

Custom online quiz

For eksempel, du kan endre spilletiden, velge et språk, legge til en logo, tilpasse fargene til teksten, knapper og bakgrunnen.

Customize your quiz

Steg: Publiser og del din quiz

Når du er ferdig med å legge til spørsmål og tilpasse din quiz, kan du publisere quizen. Du kan publisere den på din egen nettside gjennom en iframe. Eller du kan lagre quizen gjennom en url som blir opprettet via www.onlinequizcreator.com.

publish and share your quiz

Steg 6: Spill! Og se på dine statistikker :)

Endelig, så kan vi spille! Nyt din quiz, og la dine venner, bekjente eller kunder spille! Gjennom dashbordet kan du se og analysere quiz-statistikken.