Hvordan man embedder 2 iframer på 1 side

Hvis du vil integrere mer enn en quiz, test, prøve eller eksamen på din hjemmeside, vennligst følg disse instruksjonene

Får å integrere (embede) fler tester (quiz,eksamen eller test) på en side kan du legge til <div> til der hvor du vil ha testen. Denne vil bli fylt med en iframe.

For eksempel:

.. html ...
<div id="embed-location-1"></div>
... html ...
<div id="embed-location-2"></div>
.. html ...
<div id="embed-location-3"></div>

Før </body> bør man legge til følgende script.

<script type="text/javascript">
var QuizWorks = [
[document.getElementById('embed-location-1'), '{quiz/assessment/exam/course }', '{ id of quiz}', '100%', 'auto'],
[document.getElementById('embed-location-2'), '{quiz/assessment/exam/course }', '{ id of quiz}', '100%', 'auto'],
[document.getElementById('embed-location-3'), '{quiz/assessment/exam/course }', '{ id quiz}', '100%', 'auto']
];
</script>
<script type="text/javascript" src="https://www.onlinequizcreator.com/script/embed.js" async="async"></script>

For hvert embed-sted du lager, kan du legge til en test.