Spesifisering av kravene til programvare for eksamineringssytem på nett

Så du er på utkikk etter et eksamineringssytem på nett. Og du lurer på hva slags krav til programvare et slikt system har. Godt spørsmål. Ikke bare for deg som skal lage eksamener, men også for dine studenter som vil ta eksamenen.http://translate.onlinequizcreator.com/login/dashboard/translate-page/help/exam-knowledge-centre/advantages-and-disadvantages-of-online-examination-system/item10240

For store og trege eksamineringssystem er dette virkelig et riktig spørsmål å spørre. Og et viktig et. Fordi hvis ditt system ikke har de riktige spesifikasjonene kan du ikke bruke programmet.

Systemkravene for å bruke vårt eksaminering produkt på nett er ganske enkle.

Programvarekrav for å lage en eksamen

Du trenger faktisk bare en laptop eller en PC med en nettleser og internett-tilgang. Ikke en kraftig PC nødvendigvis, en hvilken som helst hjemme- eller business PC eller laptop gjør susen. Vi støtter alle de moderne nettleserne. Så var har ingenting i mot om du bruker en apple datamaskin eller en vanlig PC. Og vi har ingenting i mot om du foretrekker Chrome, Safari, Firefox eller til og med Internet Explorrer (10 og nyere) funker fint med oss.

Promgramvarekrav for studentene som tar eksamen

For å ta en eksamen har vi enda færre krav. Du kan ta eksamenen på omtrent alle enheter med internett-tilgang og en nettleser. Om det så er en smarttelefon, nettbrett, laptop eller PC, det er fint for oss. Så lenge du ikke bruker smartkjøleskapet med touchscreen og internett-tilgang :-) Les mer om fordelene med et eksamineringssystem på nett.