Formål med eksamineringssystem på nett

Eksaminering på nett blir mer og mer populært i denne digitale tidsalderen. Men hva er formålene med et eksamineringssystem på nett? Formålene med eksamineringssystem på nett blir forklart i denne artikkelen :)

Brukervennlig system

Brukervennlige systemer kreves ikke bare av den som skaper, men også for deltakerne. "Intuitivt" er nøkkelen. Ett av de beste eksemplene er programvaren på iPhone. Den har mange muligheter, men er fortsatt noe du kan lære deg uten en bruksanvisning. Selvfølgelig, et eksamineringssystem på nett er forskjellig, men den har fortsatt noen likheter. Hvis et eksamineringssystem ikke er brukervennlig, vil brukerene velge et annet system. Dette er selvfølgelig noe du ikke vil at skal skje.

Responsivt design

Et responsivt design er en tilnærming der webdesigneren ønsker å oppnå en optimal webopplelvelse for et stort spekter av enheter. En responsive side skalerer i forhold til skjermstørrelse uten at dette går utover lesbarheten til teksten eller brukervennligheten til grensesnittet.

Tilby fler typer spørsmål

Flervalg, fyll inn tomrom og fritekst. Dette er alternativene du kan velge mellom med vårt eksamineringssystem på nett. Å ha fler enn ett alternativ er viktig for å teste forskjellige typer kunnskap. Ikke all eksaminering kan sjekkes med flervalgsspørsmål.

Automatisk publisering av eksamen

Vil du at din eksamen skal være tilgjengelig for hvem som helst eller en predefinert gruppe brukere? Online eksamenen kan lages til brukere som blir invitert og som må logge inn med et brukernavn og passord. Hvis din eksamen er åpen for alle, kan du dele en lenke for å ta eksamenen.

Automatisk retting

Å rette svarene er veldig tidskrevende. Automatisk og umiddelbar retting vil lønne seg på sikt. Det er mindre jobb for den som lager eksamenen og deltakerne trenger ikke å vente så lenge før de får resultatene. To fluer i en smekk :)

Analyse av resultater med grupperapport

Å ha resultater og statistikk er bra for å få et overblikk over prestasjoner. Hvilke brukere scorer best? Hvilke spørsmål var vanskeligst å score høyt på? Alt dette er mulig med vårt verktøy. Og vet du hva som er enda bedre? Administratorer kan eksportere resultatene og statistikkene til en Excel-fil. Så, la oss komme i gang med å lage din egen eksamen.