Eksamensapp på nett

Eksamener på nett er mest brukt på datamaskiner. Men hva om du vil ta en eksamen på mobilen? Må du bruke en app? Nei. Men det er mulig å ta en eksamen på mobilen? Ja, det er det!

Vår webside er responsiv og fungerer på alle enheter med internettilgang. Men hva betyr responsiv? En responsiv side skalerer til skjermstørrelsen uten å gå på bekostning av lesbarheten til tekst eller brukervennlighet av grensesnittet. Kort fortalt, et design som kan brukes på enhver enhet så lenge du er koblet til internett :)

Les mer om dette emnet her.