Må folk registrere seg for å kunne ta min quiz?

Nei, det er ikke nødvendig å registrere seg for å ta en quiz. Du velger dette selv.

Under fanen "Brukerstyring" i menyen til din quiz, kan du finne våre forskjellige registreringsalternativer.

Først kan du velge OM du vil at deltakerene skal registrere seg under "brukerdetaljer"-innstillingen. Alternativene er:

1.  Nødvendig
  2.  Nei
  3.  Valgfritt
  4.  Bare for inviterte

Så kan du velge HVORDAN du vil at deltakerene skal registrere seg. Alternativene er:

1.  Brukernavn, e-post og passord (full konto)
  2.  Brukernavn og e-post
  3.  Brukernavn

Til slutt kan du velge NÅR du vil at deltakere skal registrere seg. Alternativene er:

1.  I begynnelsen av quizen
  2.  På slutten av quizen

Hvis du ikke er sikker på hvilke innstillinger som passer ditt behov best, ikke nøl med å kontakte oss. Bare send en e-post til support@onlinequizcreator.com