Kan testene bli skrevet ut?

Vi har ingen utskriftsfunksjon enda. Det er bare på nett for øyeblikket... Men, du kan eksportere spørsmålene og svarene til din quiz i en csv-fil (ren tekst), og skrive ut dette! : )

Eksamener har en versjon for utskrift

Hvis du går til din eksamen, kan du klikke på "Skriv ut Eksamen" (i bunnen av menyen), da får du en utskriftsversjon til din Eksamen.

For Quizer og Tester er det også mulig å eksportere spørsmålene til en .csv-fil, som kan bli restrukturert- og skrevet ut i Excel.