Kan jeg forandre innloggingsinnstillingene til en quiz?

Ja, det kan du! Du kan stille inn innloggingskravene for dine brukere i quiz-dashbordet ditt. For øyeblikket har vi følgende alternativer:

Pålogging er:

• Påkrevd
  • Valgfritt
  • Av
  • Bare for inviterte

Etter å ha valgt en av disse innstillingene kan du velge HVORDAN en bruker logger inn:

Brukere kan logge inn med:

• Brukernavn
  • Brukernavn og E-post
  • Brukernavn, E-post og Passord

Og det finnes mer! Med vår Foretaksugle og Bedriftsugle. Kan du be brukere fylle inn tilleggsfelt. Disse feltene kan være valgfrie eller obligatoriske. Tilleggsopplysninger du kan spørre om:

• Telefonnummer
  • Bedrift
  • Stilling i bedriften
  • Kjønn
  • Fødselsdato
  • Gateadresse
  • Postkode
  • By
  • Land

Du kan også lage "skreddersydde felt", hvor du kan spørre egendefinerte spørsmål som: "Eier du en katt?" eller "Hva er det beste som har skjedd i livet ditt?". Alle relevante spørsmål du kan komme på :)

Når din quiz er online kan du senere se resultatene til spillere og brukerinformasjon i "resultat og statistikk"-fanen. For å se resultater og informasjon til dine brukere trenger du en premium-pakke (En hvilken som helst pakke tilbyr dette, se her for mer info). Og selvfølgelig all informasjon om dine individuelle brukere.