FAQ

• Hvordan kan jeg dele min quiz?

Så, du er ferdig med å sette opp din Quiz (eller Eksamen, Test, Kurs) og du vil at dine brukere skal ta den..! Her er hvordan du kan dele din test med verden..

Read more

• Hva betyr antallet spilte spill?

Maksantallet spilte spill i måneden er der for å holde trafikken til din konto innenfor visse grenser. Du har nådd maksgrensen når antallet spilte quizer,eksamener,tester og kurs tilsammen har nådd den besteme grensen.

Read more

• Kan jeg skrive ut min test?

Vi har ingen utskriftsfunksjon enda. Det er bare på nett for øyeblikket... Men, du kan eksportere spørsmålene og svarene til din quiz i en csv-fil (ren tekst), og skrive ut dette! : )

Eksamener har en versjon for utskrift

Read more

• Fjern 'Online Quiz-skaper' lenken

Read more

• Hva er forskjellen på en quiz og en eksamen?

Det finnes mange forskjeller mellom quiz- og eksamen, men hovedforskjellen er dette:

Read more

• Registrere seg for å spille quiz?

Nei, det er ikke nødvendig å registrere seg for å ta en quiz. Du velger dette selv.

Read more

• Kan man tilpasse bakgrunnsbildet?

Read more