Ik wil mijn wachtwoord opnieuw instellen

Hoe je je wachtwoord opnieuw in kunt stellen hangt af van de reden waarom je dit wilt doen:

Als je niet kunt inloggen omdat je je wachtwoord kwijt bent, lees dan hier hoe je hem opnieuw kunt instellen.

Als je je wachtwoord gewoon in iets anders wilt veranderen, kun je simpelweg deze stappen volgen:

1. Log in in je account
   2. Klik op je gebruikersnaam in de rechterbovenhoek
   3. Selecteer "Mijn account"
   4. Selecteer "Wijzig wachtwoord" in het menu aan de linkerkant
   5. Verander je wachtwoord in iets leuks, zoals "IL0v3QuizW0rks"  :D