Hoe kan ik mijn account stopzetten?

Om je abonnement stop te zetten hoef je slechts in te loggen in je account en de volgende stappen te volgen:

1. Klik op je gebruikersnaam rechtsbovenaan.
2. Klik op "mijn account".
3. Klik op het tabblad "mijn abonnementen".
4. Er is een grote glimmende knop onderaan deze pagina die zegt "stop mijn abonnement". Dat zal het doen!

Voor al onze accounts kun je je maandelijks of jaarlijks abonneren.

Vanaf het moment dat je je account activeert zal het voor minimaal een maand - of een jaar - lopen.
Iedere keer dat deze termijn afloopt zonder dat je het plan opzegt, zal het worden verlengd met nog een maand - of een jaar.

Als je voor het eind van je termijn opzegt, zal je account niet verder verlengd worden.
Er is geen opzegtermijn, dus je kunt je abonnement tot op de allerlaatste minuut opzeggen...