Is het mogelijk een .ppt presentatie te importeren naar een les?

Heb je een powerpoint presentatie die je wilt omzetten naar een les? Het is niet mogelijk een .ppt presentatie te importeren, maar we hebben natuurlijk wel een andere manier om dit voor elkaar te krijgen.

Het is heel simpel: Je maakt screenshots van je PowerPoint presentatie en voegt die toe aan je les.

Om de screenshots toe te voegen, volg je de volgende stappen:

-  Ga naar je les (of creëer een les als je dat nog niet hebt gedaan)

-  Ga naar "Lesplan" in het menu

-  Druk op "Slide toevoegen" en selecteer "Inhoud"

-  Geef het een titel en druk op "Bewaren"

-  Kies "Element toevoegen" en selecteer "Afbeelding"

-  Upload de screenshot van je PowerPoint-slide en druk op "Bewaren"

Kijk voor meer informatie op onze: Hoe creëer je een online les tutorial en ga aan de slag met onze software.