Quiz ideeën & voorbeelden

We hebben een aantal van de beste quizzen hier verzameld ter inspiratie. Neem vooral een kijkje!

Algemene Kennis Quiz

Elke maand publiceren we onze eigen algemene kennis quiz: de Knowly quiz . Het is een leuke algemene kennis quiz waar je essentiële en niet-essentiële kennis opdoet over de wereld om ons heen. Klik hier voor een overzicht van algemene kennis quizzen.

Rechtsstaat Quiz

Een quiz met vragen over alles over de Nederlandse Rechtsstaat. Een informatieve kennis quiz waarvan je veel kan leren wanneer je hem vaker speelt. Klik hier om de Rechtsstaat Quiz te spelen.